Gastenverblijf Lageweg


telefoon


+31(0)6 53 59 01 11

 

 

 

Omgeving

't Lage van de Weg is een gehucht in de gemeente Eemsmond in het uiterste noorden van de provincie Groningen. Het ligt direct ten westen van het gezellige dorp Uithuizen en op enkele kilometers van de Waddenkust. Uithuizen heeft een gezellig winkelcentrum met een ruim winkel- en horeca aanbod en is tevens voorzien van overdekte en onoverdekte sportaccomodaties. Het zwembad ligt op 10 minuten fietsen van Gastenverblijf Lageweg af.

 

Belangrijkste attractiepunt van het dorp Uithuizen zelf is de 17e eeuwse Menkemaborg.

De Stichting Uithuizer Wad organiseert wadlooptochten vanaf de kust direct ten noorden van Uithuizen naar het waddeneiland Rottumeroog.

 

In het iets verderop gelegen dorp Warffum bevindt zich het openluchtmuseum "Het Hoogeland". In dit dorp vindt bovendien jaarlijks het folkloristische internationale dansfestival "Op Roakeldais" plaats.

 

Vanuit het nabijgelegen Eemshaven verzorgt de Borkumlijn een regelmatige veerdienst naar het Duitse waddeneiland Borkum. Bij tijdige reservering kunt u met dezelfde maatschappij in de zomermaanden ook per snelle catamaran een dagtocht maken naar het Duitse rotseiland Helgoland.

 

Met de auto rijdt u in 20 minuten naar Pieterburen, bekend om haar zeehondencreche.

 

Met de trein bevindt u zich in een half uur in het hartje van de bruisende stad Groningen. Meer uitgebreide informatie over zowel de stad als de provincie Groningen is te vinden op de site http://portal.groningen.nl

 

Enkele restaurants in Uithuizen e.o.

Pizzeria Ristorante Azzurra

Chinees Restaurant Rose Garden

Café Restaurant 't Schathoes Menkemaborg

Lunchroom De Blink

Grand Café Roorda State

Contact


Gastenverblijf Lageweg

Lageweg 10
9981 HE Uithuizen

T +31(0)6 53 59 01 11
E bernardsleumer@hotmail.com

 

contact

Home | Reserveren |Omgeving |Bereikbaar | Contact                                                                                                 © Copyright 2013 Gastenverblijf Lageweg | Design [SR]